Want dit is waar we goed in zijn


Webdesign

Goed & snel

Bij AL Design werken we met pakketten. We ontwerpen geen websites per uur. Vanaf € 249,- kan u bij ons een professionele website laten ontwikkelen. Daarnaast zorgen wij voor een snelle aflevering. Wens je eens een kijkje te nemen tussen onze voorbeeldontwerpen? Bekijk ze gerust hier. Elk ontwerp is uiteraard te koop & aan te passen naar uw wens.

Geen addertjes

Wij werken met zeer heldere prijzen. Bestelt u een pakket? Dan betaalt u de prijs van dat pakket en geen euro meer. Wenst u uitbreidingen op onze pakketten? Dan wordt dat zeker samen bekeken en berekend tegen een zeer scherpe prijs. Elk pakket is ook volledig aanpasbaar naar uw wens.

Onderhoud & hosting

Indien u dat wenst, kunnen wij voor u jaarlijks het onderhoud en updates van uw website voor onze rekening nemen. Ook kunnen we de hosting & het huren van de domeinnaam voor u in orde brengen.

Wens je meer te weten te komen over onderhoud, updates en hosting? Klik dan hier.

Wat kost dat nu eigenlijk?

Hierboven krijgt u een idee van wat uw website zou kosten. Wil u weten welk pakket u het beste zou nemen? En hoeveel u effectief zal betalen? Contacteer ons via onderstaand e-mailadres en we sturen u graag een passende offerte door.

Alle vermelde bedragen zijn bedragen exclusief btw.

Wat onze klanten zeggen


Contacteer ons


Contactinformatie

AL Design
Arno Lambert
Meentakstraat 16
8760 MEULEBEKE
GSM: +32 (0)498/59.16.51
info@aldesign.be

Wij hebben geen fysiek kantoor, dus bezoeken is niet mogelijk. Graag maken wij een afspraak om op uw bedrijf langs te komen.