Want het budget is niet altijd zeer groot


Budget

Wat houdt het in?

De titel van dit pakket spreekt boekdelen: Budget. Het is een pakket die niet zwaar doorweegt op je budget, maar toch ideaal is voor kleine ondernemingen die een website wensen waar eigenlijk niet zo heel veel aan moet worden aangepast,  of evenementen die tijdelijk een website nodig hebben

We bieden een website aan die volledig te beheren is via Wordpress, maar toch heel eenvoudig werkt. De eenvoud van dit pakket straalt door in onze standaardthema’s. Het zijn eenvoudige, simplistische thema’s die de bezoeker heel duidelijk wegwijs bieden via overzichtelijke pagina’s en een strakke layout.

Bij dit pakket gaan we uit van een website met maximum 2 pagina’s (en een contactpagina). Wens je meer pagina’s? Of wens je dat je website responsive is?We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn. Misschien is een ander pakket dan wel voordeliger voor u.

We zorgen er ook bij elke website voor dat die SEO-ondersteund is. Dat wil zeggen dat hij vindbaar is op zoekmachines als Google, Bing, Yahoo, …

Wens je meer informatie over het pakket “Budget”? Contacteer ons via onderstaand e-mailadres.

Wat biedt dit pakket?

Referenties met dit pakket:

Wat onze klanten zeggen


Contacteer ons


Contactinformatie

AL Design
Arno Lambert
Meentakstraat 16
8760 MEULEBEKE
GSM: +32 (0)498/59.16.51
info@aldesign.be

Wij hebben geen fysiek kantoor, dus bezoeken is niet mogelijk. Graag maken wij een afspraak om op uw bedrijf langs te komen.