Want we bieden niet enkel een website


Hosting- en onderhoudspakketten

Pakket 1 – € 0,-

In pakket 1 zit standaard eigenlijk niets inbegrepen. Dat klinkt misschien stom om als pakket te vermelden, maar het is uiteraard ook een mogelijkheid om geen opties te nemen op je website. Op die manier kom je bij pakket 1 terecht.

Pakket 2 – € 149,-

Het tweede pakket is een samenstelling van 2 aspecten: een deel voor ons en een deel voor u.

Wat doen wij?

Bij pakket 2 nemen wij zowel het onderhoud als de updates van uw website voor onze rekening. Dat betekent dat elke week een back-up van je website genomen wordt en in onze mailbox belandt. Op die manier kan je, mocht er iets mislopen, op elk moment een week terugkeren in het verleden.

Ook zorgen we geregeld voor updates op uw website. Het begrip “updates” bekijken wij zeer ruim. Dat kan gaan van kleine aanpassingen hier en daar op je website, die mogelijks de weergave een beetje aanpassen, tot grote updates die bepaalde functies verbeteren of versnellen. Op die manier ben je steeds zeker van de meest recente en geavanceerde technologie.

Wat we ook doen, is ervoor zorgen dat je website zo snel mogelijk werkt. Dat wil zeggen dat we metingen uitvoeren over de reactiesnelheid van je website en dat waar mogelijk optimaliseren. Op die manier ben je er zeker van dat de bezoeker geniet van de hoogste snelheid* tijdens het bezoeken van je website.

Wat doet u?

Bij dit pakket zit de hosting van uw website niet inbegrepen. Dat betekent dat u de prijs voor de hosting zelf zal betalen, afzonderlijk van onze factuur.

Wat is hosting?

Hosting omvat de webruimte om uw website op te plaatsen, uw webadres (bijvoorbeeld www.aldesign.be) en uw gewenste e-mailadressen (bijvoorbeeld info@aldesign.be).

Wat kost dat?

De prijzen van zo’n hosting zijn uiteraard afhankelijk van het bedrijf waarbij u uw hosting aanvraagt. Er zijn zowel goedkope als dure bedrijven, die op hun beurt verschillende kwaliteiten van pakketten aanbieden.

Voor de hosting van uw website raden wij One.com aan, wat volgens ons qua prijs/kwaliteit de beste optie is. Ook kunnen we je daar een korting van € 14,- bezorgen.

Waarom zou ik dat zelf doen?

Wanneer wij de hosting voor je in orde brengen, is die geregistreerd op naam van AL Design. Wanneer je de hosting zelf voor je rekening neemt, is je hosting volledig geregistreerd op naam van de klant. Op die manier is je domeinnaam (bijvoorbeeld www.aldesign.be) jouw eigendom en kan je daarmee doen wat je wenst.

Pakket 3 – € 199,-

Het derde en laatste pakket is hetzelfde als het tweede pakket, met als uitbreiding dat de hosting wel voor onze rekening is. Op die manier is de hosting geregistreerd op naam van AL Design.

Duur van de overeenkomst

Een hosting- en onderhoudspakket heeft een duur van 1 jaar (op datum, onafhankelijk van schrikkeljaren). De overeenkomst wordt niet automatisch hernieuwd, maar dient manueel te worden hernieuwd. Voor deze hernieuwing wordt je gecontacteerd ten laatste 14 dagen voor het aflopen van de overeenkomst.


* Snelheid van je website is ook afhankelijk van je lokale internetverbinding. We kunnen veel optimaliseren, maar kunnen uiteraard niet toveren.

Wat onze klanten zeggen


Contacteer ons


Contactinformatie

AL Design
Arno Lambert
Meentakstraat 16
8760 MEULEBEKE
GSM: +32 (0)498/59.16.51
info@aldesign.be

Wij hebben geen fysiek kantoor, dus bezoeken is niet mogelijk. Graag maken wij een afspraak om op uw bedrijf langs te komen.