Welk verhaal hebben wij te vertellen?


Over ons

“You have to have a big vision and take very small steps to get there. You have to be humble as you execute but visionary and gigantic in terms of your aspiration. In the Internet industry, it’s not about grand innovation, it’s about a lot of little innovations: every day, every week, every month, making something a little bit better.”

Jason Calacanis, Internet Entrepreneur

Wat doen we?

Website-ontwikkeling

Een website ontwikkelen is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Er bestaan honderden programmatjes en tools om een basiswebsite op te zetten. Maar waarom genoegen nemen met basis?

Bij AL Design creëren we een website die volledig afgestemd is op uw noden en smaak. We ontwikkelen een beeld die de uitstraling van je bedrijf/persoon weergeeft.

Computerproblemen

Ook werkt AL Design aan algemene computerproblemen. Hét adres voor al uw computerproblemen. Wanneer wij het probleem niet kunnen oplossen, worden dan ook geen kosten aangerekend. We sturen u door naar een andere computerwinkel.

Wie zijn we?

Ik ben student Bachelor Toegepaste Informatica aan de Hogeschool Gent (HoGent) met een passie voor het maken van websites. We worden opgeleid om een systeem te ontwikkelen die tot in de kleinste details is uitgewerkt. Na enkele succesvolle schoolprojecten, wou ik hier iets meer mee doen.

Om die reden besloot ik AL Design op te starten. Op die manier kan ik mijn passie delen met de klanten en kan ik ook mensen/bedrijven voorzien van een persoonlijke, op maat gemaakte website. Vele klanten hebben het opstartjaar (2016) dan ook tot een succes gemaakt, waarvoor heel veel dank!

Wat onze klanten zeggen


Contacteer ons


Contactinformatie

AL Design
Arno Lambert
Meentakstraat 16
8760 MEULEBEKE
GSM: +32 (0)498/59.16.51
info@aldesign.be

Wij hebben geen fysiek kantoor, dus bezoeken is niet mogelijk. Graag maken wij een afspraak om op uw bedrijf langs te komen.