Want uw items hebben meer dan een naam


Modules

Wat houdt het in?

Het pakket “Modules” is in principe hetzelfde als “Business”, met als enige uitbreiding de gepersonaliseerde modules.

Dit pakket biedt de gebruiker gepersonaliseerde modules om hun inhoud weer te geven. Dit gaat van boeken in een boekenwinkel tot auto’s in een garage. Dit pakket zorgt ervoor dat je een overzichtelijke overzichtspagina te zien krijgt van alle artikelen, waarna je ook een detailpagina krijgt voor elk artikel. Deze pagina’s worden automatisch gegenereerd wanneer de¬†gebruiker een artikel toevoegt in de module van WordPress.

Modules kunnen naar wens worden opgebouwd door ons. In dit pakket zit standaard 1 module-pakket (module in CMS, aangepaste detailpagina & overzichtspagina) inbegrepen.

Bij dit pakket gaan we uit van een website met maximum 5 pagina’s (en een contactpagina). Wens je meer pagina’s of modules? Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

We zorgen er ook bij elke website voor dat die SEO-ondersteund is. Dat wil zeggen dat hij vindbaar is op zoekmachines als Google, Bing, Yahoo, …

Wens je meer informatie over het pakket “Modules”? Contacteer ons via onderstaand e-mailadres.

Wat onze klanten zeggen


Contacteer ons


Contactinformatie

AL Design
Arno Lambert
Meentakstraat 16
8760 MEULEBEKE
GSM: +32 (0)498/59.16.51
info@aldesign.be

Wij hebben geen fysiek kantoor, dus bezoeken is niet mogelijk. Graag maken wij een afspraak om op uw bedrijf langs te komen.