EEN NIEUW JAAR, EEN NIEUWE WEBSITE


Welkom bij AL Design 2.0 – Een jaaroverzicht

Een nieuw jaar, een nieuwe website. Onder dat motto heet ik je van harte welkom op de nieuwe website van AL Design.

2016 was voor mij zonder twijfel een succesvol jaar. Na een plotse “officiële” start in februari, met de website van RT-Automotive, ging het alleen maar bergop. Ik sloot een overeenkomst met Xanado voor de ontwikkeling van hun volledige huisstijl, die ik samen met Qubicle Design tot een goed einde gebracht heb. Ook schonk ik een website aan Kapsalon Astrid, die net verhuisd was en nog niet online terug te vinden was.

Wat later kwam schoolcollega Helder met de vraag of ik het ontwerp wou doen voor de website die hij had ontwikkeld voor zijn toneelvereniging. Een voorstel dat ik uiteraard niet kon weigeren…

De grootste vooruitgang dit jaar, kwam er in oktober: B&O Motors. De eerste niet-kennis/niet-via-via-klant waar een website voor gemaakt werd, die dan ook meteen in de eerste maand meer dan 700 bezoekers haalde. Voor mij is zo’n cijfer uiteraard de absolute voldoening, want dat is nu eenmaal mijn doelstelling: onze producten tot bij zoveel mogelijk mensen brengen.

Ook Tuinen Lefevre, een project dat eigenlijk al in 2015 besproken werd op een familiefeest, kwam in oktober van de grond. Op dat familiefeest werd gesproken over een website, eenmaal hun verhuis afgerond was en hun zaak deftig van start ging op de nieuwe locatie. In juli van 2016 was die verhuis dan ook ten einde en ging ik langs met een voorstel, dat onmiddellijk aanvaard werd.

Onze laatste klant van 2016, Leomar, is onze eerste stap richting e-commerce. De webshop van Leomar biedt de klant de mogelijkheid om knutselmateriaal en artistieke producten online te bestellen en aan huis te laten leveren. De eigenaar, Steven – ook eigenaar van Papyrus Tielt, kwam bij ons terecht nadat Xanado daar hun grafische ontwerpen liet drukken. Steven had mijn website zien staan op hun ontwerpen en was eens op zoek gegaan. Toen ik dan zelf langsging bij Papyrus voor het drukken van de kaartjes voor Kapsalon Astrid, begon een gesprek dat uiteindelijk geleid heeft tot de opstart van de webshop van Leomar.

Uit dat gesprek is dan ook een samenwerking ontstaan, in die zin dat ik voor drukwerk steeds Papyrus Tielt aanraad aan mijn klanten, of hun ontwerpen daar zelf laat drukken. Op die manier zijn ze zeker van kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Je leest het, een succesvol jaar. Ook alle ontelbare kleine opdrachtjes of telefoontjes voor hulp gedurende de laatste jaren (o.a. Verhuis Carette), hebben er mee voor gezorgd dat ik het jaar positief heb kunnen afsluiten. Waar AL Design nu staat, had ik begin 2016 nooit durven voorspellen. Ik weet nog goed dat ik hoopte om na RT-Automotive nog 1 website te kunnen ontwikkelen gedurende het hele jaar.

Om af te sluiten, wens ik al mijn klanten, maar ook vrienden en familie die alles ondersteund en gemotiveerd hebben, te bedanken. Zonder hen was AL Design nergens.

Bij deze: een dikke merci!

Een spetterend eindejaar en een nog beter 2017 toegewenst!

Tot volgend jaar, Arno

Reacties


Proficiat met uw eerste jaar !!!
Zeker tevreden van de service…
We zien elkaar in de toekomst zeker nog.

Congrats met het mooie eerste jaar! Als je ooit nog eens hulp nodig hebt, je weet me te vinden eh 😉

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen


Contacteer ons


Contactinformatie

AL Design
Arno Lambert
Meentakstraat 16
8760 MEULEBEKE
GSM: +32 (0)498/59.16.51
info@aldesign.be

Wij hebben geen fysiek kantoor, dus bezoeken is niet mogelijk. Graag maken wij een afspraak om op uw bedrijf langs te komen.