Want een huisstijl is niet enkel een website


Huisstijl

Heeft je bedrijf een opfrissertje nodig? Ben je net gestart met je onderneming en wens je een huisstijl te laten ontwikkelen? Bij AL Design staan we voor je klaar! We ontwikkelen een volledige nieuwe huisstijl die volledig samenhangt. Je beschikt over alle nodige grafische materialen die volledig in dezelfde lijn liggen als je ontwerp op het web.

Voor ons grafisch werk, werken we samen met Qubicle Design, die steeds perfect grafisch werk levert.

Je krijgt bij ons ook de mogelijkheid om die huisstijl onmiddellijk te laten ontwikkelen op papier. Daarvoor werken wij samen met Papyrus Tielt, die steeds uitermate perfect werk levert op vlak van afdrukken. De prijs voor deze diensten is afhankelijk van de gewenste hoeveelheid. Contacteer ons voor meer informatie.

Wens je de huisstijl niet bij ons te laten drukken? Dan krijgt u van ons de benodigde bestanden om naar een drukker te stappen en uw huisstijl te laten drukken.

De huisstijl kan bestaan uit:

  • Visitekaartjes
  • Folders
  • Cadeaubonnen
  • Logo

De basis-huisstijl bestaat uit deze 4 elementen. Die elementen kunnen naar keuze worden omgewisseld met andere items (prijslijsten, uitnodigingen, …). Per aanvullend element (bovenop de 4 inbegrepen items), wordt € 49,- bijgerekend.

Een ontwerp van een huisstijl is enkel beschikbaar in combinatie met een door AL Design ontwikkelde website.

Wat onze klanten zeggen


Contacteer ons


Contactinformatie

AL Design
Arno Lambert
Meentakstraat 16
8760 MEULEBEKE
GSM: +32 (0)498/59.16.51
info@aldesign.be

Wij hebben geen fysiek kantoor, dus bezoeken is niet mogelijk. Graag maken wij een afspraak om op uw bedrijf langs te komen.